diana-175

PERSBERICHT

Houten, 17-06-2015

SVO nomineert Diana Waasdorp voor landelijke verkiezing mbo-Uitblinker.

In sneltreinvaart doorliep ze de opleiding Verkoopmedewerker vis, om daarna direct door te leren voor visspecialist. Diana Waasdorp is leergierig, ambitieus en gaat voor perfectie tot in de puntjes, maar is ook altijd vriendelijk en bereid om anderen te helpen. Daarom riep SVO vakopleiding food haar uit tot SVO-Uitblinker van 2015.

Elk jaar organiseert de MBO Raad de landelijke verkiezing ‘mbo-Uitblinker’. Alle mbo-opleiders kunnen een student nomineren die uitzonderlijk goed presteert en die van grote waarde is voor het leerbedrijf. Op 15 oktober vindt de landelijke finale in Nijkerk plaats. Zelf zegt Diana hierover: ‘Geen idee of ik ga winnen, maar dit is al ontzettend leuk en hierdoor ga ik met nog meer plezier naar het werk.’ U kunt Diana een stapje in de goede richting helpen door op haar te stemmen via de website www.ditismbo.nl

 

 

Hoe meer kennis, hoe leuker het werk.

Diana doorliep de opleiding Verkoopmedewerker vis in een halfjaar terwijl daar normaal gesproken een jaar voor staat. Ze werkt en studeert hard om haar doel te bereiken: alle diploma’s halen die er op het vakgebied vis bestaan. En dat doet ze met plezier. Diana: ‘Hoe meer kennis ik heb, hoe leuker ik het werk vind. Ik kan klanten steeds betere tips geven. Hoe ze de vis moeten schoonmaken bijvoorbeeld en hoe ze hem eens op een andere manier kunnen bereiden. Als ze dan weer terugkomen en vertellen dat het heerlijk smaakte, geeft dat mij een heel goed gevoel.’

Iedereen kan op Diana rekenen

Naast haar werk en opleiding staat Diana ook altijd voor een ander klaar. Ze is vrijwilliger bij de musicalvereniging, maar ook boodschappen doen voor een zieke bejaarde of een kaartje sturen naar een goede klant die in de lappenmand zit, is haar niet te veel. Diana werkt in het familiebedrijf dat nu nog van haar ouders is. Ze heeft plannen om de zaak in de toekomst samen met haar zus over te nemen. U kunt Diana tegenkomen in viskiosk De Dolfijn op de Haarlemse Botermarkt.

Vakspecialisten voor foodbedrijven.

SVO vakopleiding food leidt vakmensen op voor slagerijen, visspeciaalzaken, groentespeciaalzaken, poelierbedrijven, supermarkten en industriële voedingsbedrijven. Ook verzorgt SVO opleidingen voor restaurants, fastfoodketens en cafetaria’s. Het gaat om mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4 en een breed aanbod van vak- en vaardigheidstrainingen. Goed opgeleide medewerkers bepalen het succes van een foodbedrijf: vakmensen maken het verschil. En SVO helpt hen dat verschil te maken.

De Link: bit.ly/dianawaasdorp