Jaap Waasdorp presenteert: workshops en lezingen vol visbeleving

Rasondernemer Jaap Waasdorp heeft ruim 40 jaar ervaring in de visbranche, waarvan meer dan de helft als zelfstandig ondernemer. Vele veranderingen, vernieuwingen, hoogtepunten, én dieptepunten vormden zijn geheel eigen visie op het ondernemerschap. Humor en de schat aan ervaringen waaruit hij kan putten maken Jaap tot een veelzijdig en inspirerend spreker met een geheel eigen stijl van presenteren.

Voor wie bestemd?
Met uit het leven gegrepen verhalen en ervaringen spreekt Jaap een breed publiek aan, van stagiair tot directeur. Winkeliers-, branche- en personeelsverenigingen, grote en kleine bedrijven en diverse afdelingen van de Kamer van Koophandel hadden hem al te gast. Overleg gerust met Jaap wat hij úw publiek te bieden heeft.

Dit mag u verwachten
Jaap Waasdorp helpt u met een andere blik naar uw organisatie, onderneming of vereniging te kijken. Medewerkers en klanten staan daarbij centraal. Het kan immers altijd beter. Hoe kunt u uw bedrijfsvoering verbeteren? Hoe komt u aan voldoende of meer klanten? Hoe krijgt én houdt u tevreden klanten of opdrachtgevers?

Samen bepalen we de inhoud
Elk publiek en elke organisatie is weer anders. Door middel van een kort overleg kan de workshop of presentatie kan aan uw wensen
aangepast worden. Een presentatie om uw personeel (weer) te motiveren, tips om valkuilen te omzeilen of nieuwe klanten te werven, uw vraag is leidend voor de invulling.